OLEN TARKASTANUT RUNSAAT 500 KOHDETTA 10 VUODEN AIKANA.

KUNTOTARKASTUKSEN SUORITAN "KUNTOTARKASTUKSEN KH -KORTIN" SUORITUSOHJETTA NOUDATTAEN.

JOILTAKIN OSIN TARKASTAN JA RAPORTOIN LAAJEMMIN JA TARKEMMIN, SEKÄ ASIAKKAAN NÄKÖKULMASTA YMMÄRRETTÄVÄMMIN KUIN OHJE SUOSITTAA. KESKIMÄÄRÄINEN RAPORTIN PITUUS ON 35- 40 SIVUA.

Kuntotarkastus on yksi hyvä keino löytää ongelmakohdat tai varmistaa rakenteiden toimivuus. Tarkastuksessa paneudun ko. rakennuksen toimivuuteen ja ongelmakohtiin, en "yleiseen riskirakenneanalyysiin", sillä jokainen rakennus on tietyllä tavalla erilainen, vähintäänkin rakennuspaikan ja ympäristön osalta.

- SISÄILMAN LAATU ON ALUE, MIHIN KIINNITÄN AINA HUOMIOTA. MM. KREOSOOTIN JA MIKROBIKASVUN AIHEUTTAMAT ESIINTYMISHAITAT PYRIN KARTOITTAMAAN KOKEMUKSENI TUOMALLA AMMATTITAIDOLLA.

- Sovittaessa otan tutkimusnäytteet ja toimitan laboratorioon.

- Asuntokauppaa varten teen puolueettoman tarkastuksen tilaajasta riippumatta.

- Korjauskohteissa haluan siirtää kertynyttä osaamistani teille - omasta arvokkaasta omaisuudesta kiinnostuneille, sekä terveellistä ja turvallista asumista haluaville kiinteistöjen omistajille / ostajille.

- SUUNNITTELEN VANHOJEN RAKENNUSTEN KORJAUS- JA MUUTOSTÖITÄ YHDESSÄ ARKKITEHTIEN KANSSA. TARVITTAESSA ORGANISOIN KOKO PROJEKTIN.

Pääasiallinen toiminta-alue; Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karjaa, Karkkila, Kirkkonummi, Lohja, Nummela, Nurmijärvi, Raasepori, Riihimäki, Salo, Sipoo, Siuntio, Tammisaari, Tuusula, Vantaa, Vihti

PUHELINNEUVONTAA MINUUTTITAKSALLA.

Jussi Törmänen, kuntotarkastaja

Avaa blogi tästä!
Seuraa myös Facebookissa!